Tijdens de zomervakantie organiseert Ingrid Dullens in Beringen Schrijvertjes voor kinderen die op een creatieve manier wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken om de brug te maken naar het volgende schooljaar. Op 6, 8, 9 en 10 augustus is er plaats in het Schrijvertjesatelier voor kinderen die van het eerste naar het tweede leerjaar gaan en op 20, 22, 23 en 24 augustus voor kinderen die van het tweede naar het derde leerjaar gaan. Er wordt geschilderd, gespeeld, gezongen, gelezen en natuurlijk ook geschreven. Na deze week is de rugzak van je kind ongemerkt gevuld. Ingrid Dullens was vaste begeleider in de eerste (eerste en tweede leerjaar) en derde (vijfde en zesde leerjaar) graad in een Freinetschool en is daardoor vertrouwd met de verwachtingen en leerdoelen van het basissonderwijs. Ze kan werken op maat en gedifferentieerd zonder dat daardoor het groepsproces uit het oog verloren wordt. De Schrijvertjes gaan door in de voormiddag van 9.30 tot 12 uur. Er is koek en drank voorzien. Kostprijs voor de 4 voormiddagen is 75 euro. Voor inschrijvingen en of vragen ingrid@padarijs.be of 0485 86 80 69